For Music Licht & Geluid

Voor boekingen:
+31 (0)6 - 41 76 44 94
info@formusic.nl

Welkom bij ons gastenboek,
Wij zijn zeer benieuwd naar uw ervaring met ons als For Music,
Laat daarom uw reactie achter en stuur ons een e-mail.
Dan zetten wij uw bericht in het gastenboek.
 
Hey Joey dank je wel voor de goede zorgen. Wij hebben gister genoten van de goede muziek complimenten aan de dj's

Joey, bedankt voor de geweldige dj gisteren. Alle complimenten voor hem, heeft het echt super gedaan!

Groetjes, Pieter en Anne


Wat een gave avond was onze trouwfeest afgelopen 10 juni! Uiteraard mede mogelijk door jullie met een goede DJbooth! Bedankt Jordy! Toppie!

Op 27 mei 2016 heeft For Music Licht & Geluid met hun DJ Booth de muziek verzorgd voor ons trouwfeest in Hotel van de Valk, Gilze-Tilburg. Een top feest! Vooraf hebben we de muziekstijl bij ons thuis goed doorgesproken, net als de extra opties bij de DJ Booth. Wij hadden een gekozen voor een tv-scherm met daarop verschillende foto's van de trouwdag. Een aanrader! For Music heeft het allemaal geregeld, zonder dat wij ons als bruidspaar zorgen hoefde te maken over zaken als de opbouw e.d.. 

De DJ voelde - binnen de vooraf afgesproken muziekstijlen - goed aan welke nummers in de smaak vielen en pakte hier goed op door. Tot groot enthousiasme van onze gasten. Daarnaast was het voor onze gasten ook mogelijk om verzoekjes te doen, welke vervolgens afwisselend met onze muziekstijl werden gedraaid. Dat alles professioneel, zonder gestuntel of stiltes. Wij raden For Music Licht & Geluid zeker aan en zullen bij een volgend (groot) feest in de toekomst zeker weer contact opnemen! Bedankt!


Hallo,

For Music heeft afgelopen vijdag 6 mei op onze bruiloft gedraaid. Wij krijgen alleen maar complimentjes over onze dj's en wij vonden het ook helemaal SUPER.
Bij ons draaide onder anderen Jordy en hij heeft ook nog een paar nummertjes gezongen waardoor de zaak los ging.
 
Dus een echte aanrader voor feesten en partijen
 
Gr. Rob en Manon
 

 

Al meer dan 10 jaar maken wij (D.V.V.C.) met veel genoegen gebruik van de diensten van For Music.Van geluid bij toernooien tot feestavonden met bekende Nederlandseartiesten. Joey is professioneel en heeft absoluut kennis van zaken.Hij is indien gewenst meedenkend in je organisatie en niet bang voor een uitdaging. Denk aan ruimte indeling, aankleding en facilitaire zaken om je evenement soepel te laten verlopen. En dit alles in een goede prijs/kwaliteit verhouding.

 
Groetjes Petra (D.V.V.C Dongen)
 

 

Bedankt!!

Wij willen bij deze jullie bedanken dat jullie hebben bijgedragen aan super mooie dag. Onze bruiloft is een dag geworden om nooit meer te vergeten, mede dankzij jullie! Ons feest was super. De dj booth was echt heel mooi, de muziek was perfect, alle verzoekjes konden meteen gedraaid worden en de sfeer zat er snel in!! Al met al was het echt toppie! Jullie zijn echt een aanrader om er een feestje van te maken!!!! Super bedankt!

Groetjes Dennis & Sandy Uunk


 

Hey dj's!!

Wij hebbe een super mooie en bijzondere dag gehad vrijdag 12 december 2014. Daarna kwam het feest nog en die was zeer geslaagd zonder de dj's for music licht en geluid was het niet gelukt! Goed verzorgd netjes optijd hielden zich aan de afspraak kortom helemaal super! Nogmaals hartstikke bedankt voor het verzorgen van ons feest! 

Groetjes bianca en mirjam hasenbalg


 

Hoi Joey en Rowenna,

Graag willen wij jullie bedanken wat een leuke sfeer en wat een goede dj. We hebben echt super veel leuke reacties gehad van de genodigden. De muziek varieerde precies zoals we hadden besproken. Ook de licht effecten waren super zeker super gecombineerd met onze dresscode. Nogmaals hartelijk dank voor een onvergetelijke muzikale avond van topkwaliteit.

Groetjes C.Chatrer.


 
Bedankt
 
Wij willen Joey en zijn team bedanken voor het geweldige geluid en lichtshow tijdens Brabants Spektakel! Reden genoeg om met deze vakmannen verder samen te werken op 11 april & 7 november 2015.
 
Met vriendelijke groet, 
Ferry Goorden
 
Ps: www.brabantsspektakel.nl

 
 
We hebben nu 2x de muziekcomputer gehuurd. De 1e keer was voor de verjaardag van onze dochter en de 2e keer voor ons 12,5 jarige huwelijksdag....
Het is een echte aanrader! De nieuwste muziek en de populairste muziek staat erop.... Mooi geluid!! Vooral met de lampen erbij dan is het feest compleet... We zullen hem zeker nog een keer huren.....
Ook zijn we bij een aantal feestjes geweest waar de muziek door een DJ van For Music werd verzorgd!! De sfeer zat er al heel snel in, en die bleef erin. 
Voor een leuk feestje ben je hier aan het juiste adres....
 
Groetjes Patrick en Petra

 
 
Wij kennen For Music nu al meer als 10 jaar en vinden het een Goede,
Gezellige en professionele Disco.
We hebben al heel wat gezellige feestje meegemaakt,
het verbaasde ons dat toen wij For Music leerde kennen dat we na een
feestje geen last meer hadden van oren die suisde. Dat was super, dat waren we niet gewend.
Ze maken altijd tijd voor een praatje en je kunt alles aan je eigen wensen aanpassen.
Eigenlijk is er geen Feest als For Music niet is geweest!!

Wij hopen nog jaren van jullie te kunnen genieten! Heel veel succes en tot gauw!

Liefs Adri-Miranda, en de kids..


 
 
Hallo For Music team,
 
Via deze korte tekst wil ik graag namens brandweer Dongen een lofuiting doen.
 
Het boeken van jullie drive-in gaf jullie mede de verantwoording om zorg te dragen voor een geslaagd jaarfeest. Ik en mijn collega’s van het feest comité kunnen niet anders concluderen dat jullie daar grandioos in geslaagd zijn. Zeker het zichtbaar meegenieten van jullie zelf tijdens de muziek en bijbehorende capriolen verdienen een waar compliment. Kortom een grandioze avond voor een passende prijs! Kies For Music.
 
Met vriendelijke groet,
Max (van Riel)

 
 
Beste Joey,
 
Helemaal top!!
 
Wat een gezellige avond, wat een goede muziek. Leuke jongens, enthousiast, meedenkend, aardig. Helemaal goed en onze gasten vonden ze ook te gek dus.... ook jij nog bedankt!
Je broer Randy viel ook erg in de smaak. Mensen vroegen wie hij was etc dus ook heel positief allemaal.
 
Met vriendelijke groet,
Anita kools

 
 
Goedemiddag,
 
Deze mail is wel wat aan de late kant maar we zijn pas net terug van vakantie. Wij willen jullie graag bedanken voor de geweldige avond.
De muziek was helemaal perfect, iedereen vond het geweldig.
Weet zo de namen niet meer van de DJ's maar als u dit even door kunt geven aan hun?

Nogmaals bedankt,

Mvg,
Danny en Dulcie
 
 
Super bedankt voor de goede service!
 
Wij hadden de jukebox gehuurd. Wat een ideaal ding! Duidelijke uitleg gehad. Heel makkelijk te bedienen ook door de gasten. En wat een geluid! Volgende dag werd alles netjes opgehaald. Echt een aanrader voor iedereen!
 
Groetjes Linda
Powered by